Tratament celulita non-invaziv

aparat VelaShape IIIDoriti sa va remodelati corpul si sa scapati de celulita, dar nu vreti sa optati pentru o metoda invaziva? Va recomandam tratamentul de remodelare corporala VelaShape III.

VelaShape III este primul si singurul aparat care are la baza trei terapii de remodelare: infrarosu, drenaj limfatic si radiofrecventa.

Acest tratament este unic, usor de folosit, tratand rapid zonele corporale afectate de celulita si reducand in mod vizibil depozitele de grasime depuse in diferite zone ale corpului.

Tehnologia inovatoare poate contribui la pierderea de pana la 10 cm in circumferinta, in decurs de 2 luni.

Rezultatele sunt asemanatoare cu cele obtinute cu ajutorul interventiilor estetice, insa fara bisturiu.

Terapia este nechirurgicala, neinvaziva si nu necesita timp de recuperare. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta si se mentin 4-5 luni, insa pentru a trata in profunzime celulita, se recomanda 6 sedinte.

Va asteptam la clinica Grosu Dermatology pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati, solicitand o oferta!

Cazuri clinice – tratament celulita non-invaziv

Tratament celulita VelaShape IIIRezultate tratament celulita VelaShape III4VelaShapeIII_Matt Leavitt_before4VelaShapeIII_Matt Leavitt_post 4 txTratament celulita VelaShape IIIRezultate tratament VelaShape III

 

SOLICITA OFERTA