Augmentarea feselor sau BBL

Augumentarea feselor sau BBL si corecția formei feselor:

Transfer de grăsime proprie (lipofilling)

Lipofillingul presupune recoltarea de grăsime proprie și injectarea acesteia în altă zonă, după efectuarea unor manevre de spălare și purificare. Această procedură are ca scop augumentarea anumitor zone, cum ar fi fesele, corecția formei acestora sau a unor defecte postoperatorii (laparotomii abdominale, cezariană, etc.)

Acid hialuronic – Variofill

Variofill este un gel cu o concentrație mare de acid hialuronic (33mg/ml), dens, care este creat special pentru injectarea in stratul subcutan de grăsime la nivelul feselor. Acest produs are scopul de a lifta, crea volum si formă la nivelul fesier. Acidul hialuronic este un compus care se găsește in mod natural în organism, având rolul de a menține apa, îmbunătății elasticitatea și tonusul pielii și de a crea volum.

variofill t

Acid polilactic – Lanluma X

Lanluma X, produs injectabil avand ca substanță activă Acidul Polilactic (PLLA) ce accentueaza formele corpului si contureaza silueta, fiind creat special pentru a obtine un posterior mai plin, cu linii bine definite. Activeaza o regenerare profunda a tesutului ce stimuleaza colagenul, adaugand volum si reconturare pentru un rezultat optim. Este un tratament rapid, ce poate fi realizat in mai putin de o ora si cu timp de recuperare minim.

Acest tratament se potrivește mai ales persoanelor care nu au depozite suficiente de grăsime pentru a fi recoltate și injectate in fese.

lanluma t

Fiecare dintre aceste tratamente au indicație diferită, care va fi stabilită împreună cu doctorul în urma unei consultații.

 

SOLICITA OFERTA