HydraFacial – Tratament non laser de refacere a tesutului cutanat

 

HydraFacial este cel mai recent si avansat tratament non-laser de curatare si tonifiere a tesutului cutanat.

HydraFacial este singurul tratament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare. HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant.

Beautiful model woman with splashes of water in her handsPasi in tratamentul HydraFacial

  • Curatare si Exfoliere Hydrafacial – celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa
  • Peeling cu acizi  Hydrafacial – acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul
  • Extractii puncte negreHydrafacial – fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele
  • Hidratare superficiala Hydrafacial – antioxidantii si acidul hialuronic sunt introdusi in piele prin Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului
  • Protectie Hydrafacial – utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si protejeaza pielea

Serumurile HydraFacial tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri.

Rezultatele tratamentului HydraFacial ofera beneficii imediate și pe termen lung a sanatatatii pielii pe care le puteti vedea si simti.

Avantajele tratamentului HydraFacial 

  • HydraFacial restabileste sanatatea pielii repede
  • HydraFacial este ideal pentru toate tipurile de ten
  • Cu HydraFacial nu ai nevoie de timp de recuperareGrosu23
  • HydraFacial tinteste diverse probleme ale pielii
  • HydraFacial asigura o alternativa fara durere la tratamentele faciale invazive

Sunt un candidat pentru acest tratament?

Tratamentul HydraFacial este proiectat pentru toate tipurile de piele. Chiar și cea mai sensibila piele tolereaza usor tratamentul HydraFacial. In urma consultatiei, medicul poate alege seruri specifice de tratament și / sau personaliza tratamentul pentru in functie de nevoile pielii dvs.

Cat dureaza tratamentul?

HydraFacial este un tratament rapid, eficient, care dureaza pana la 30 de minute. Puteti folosi machiajul si reveni la activitatile normale imediat dupa tratament.

La ce rezultate ma pot aștepta? Cate tratamente sunt necesare pentru a vedea rezultatele? Cat timp dureaza rezultatele?

Multi pacienti raporteaza un rafinament al pielii vizibil, chiar un ton radiant al pielii dupa doar un tratament. Rezultatele netede si hidratarea pielii poate dura 5-7 zile sau chiar mai mult. Noi nu credem in remedii rapide, astfel incat un tratament pe luna este recomandat pentru preventia aparitiei liniilor fine, ridurilor, hiperpigmentarea, tenului gras și congestionat. Continuarea tratamentului HydraFacial este recomandat pentru a mentine sanatatea pielii.

Testimoniale

“Dupa un tratament HydraFacial pielea mea a devenit mai stralucitoare. Este o terapie extraordinara! O iubesc!” – Paris Hilton

Va asteptam la clinica de estetica Grosu Dermatology Timisoara pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact!

 

SOLICITA OFERTA