Tratamentul laser al celulitei

 Ce este celulita?  

Celulita este tesut adipos (grasime) in exces, inghesuit in niste spatii putin elastice, care impinge peretii acestor spatii in toate directiile, inclusiv in sus, perpendicular pe piele, rezultand formarea unor cupole sau aspectul de coaja de portocala. La suprafata pielii, aceste spatii inextensibile au limitele formate de gropile din jurul cupolelor, suprafata carora nu depaseste cativa centimetri patrati.

celulita transp

La nivelul depresiunilor (gropilor), sub piele, se gasesc niste fibre elastice, care prin orientarea perpendiculara pe piele o fixeaza de fascia musculara fixa, situata dedesubtul tesutului adipos. Cu varsta, aceste fibre elastice devin mai rigide (isi pierd elasticitatea), astfel incat daca va ingrasati, tesutul adipos nou venit va impinge in sus pielea, dar in locurile unde exista acele punti perpendiculare rigide, pielea nu va putea urca, obtinandu-se o urcare neuniforma a pielii si a aspectului de coaja de portocala.

Tratamentul laser al celulitei
Se realizeaza o incizie de 2-3 mm la nivelul coapsei sau a fesei, se patrunde cu fibra optica a laserului lipolitic sub piele, in grasime si se urmaresc urmatoarele aspecte:
  •  se realizeaza o lipoliza subdermala (topirea grasimii de sub piele), realizandu-se o uniformizare la nivelul stratului superficiala al grasimii;
  • grasimea in exces se poate indeparta prin lipoaspiratie;
  • prin stimularea cu laserul a fibrelor de colagen din piele, se realizeaza rejuvenarea (tonifierea) pielii;
  • cu ajutorul laserului se DISTRUG (se taie) acele fibre (punti) elastice ridigizate, care fixeaza pielea la fascia musculara fixa, astfel incat pielea “urca” in sus pe toata suprafata sa, reducandu-se semnificativ aspectul de coaja de portocala.

 

SOLICITA OFERTA