Tratament laser pentru pete pigmentare, xantelasme

Terapiile laser BBL tehnologia Broadband Light şi MicroLaserPeel (MLP)  sunt foarte eficiente in reducerea pistruilor sau efelidelor, a petelor solare, petelor datorate varstei, maculelor „cafe au lait”, modificarilor pigmentare ale mainilor si in stimularea productiei de colagen cu imbunatatirea texturii, a tonusului pielii. Deasemenea, terapiile cu laser si-au dovedit eficienta in tratamentul xantelasmelor-puncte de grasime de diferite dimensiuni, acumulate anormal la nivelul pleoapelor.

eye and hat

Exista mai multe tipuri de tratamente laser in functie de nevoile pacientului. Aceste metode se pot folosi singure  sau tratamente combinate pentru ameliorarea tuturor aspectelor pielii imbatranite.

Laser BBL tehnologie Broadband Light şi MicroLaserPeel (MLP) pot  trata petele pigementare, indiferent de cauza formarii lor in mod eficient.

Energia luminii emise de BBL  va fi usor absorbita de melanina nedorita, responsabila de aparitia leziunilor pigmentate in straturile superioare ale pielii. In urmatoarele cateva zile leziunile pigmentate vor forma o crusta inchisa la culoare care va cadea in cursul procesului de vindecare.

MicroLaserPeel actioneaza in mod diferit. Este un laser intra-epidermic care elimina precis straturile exterioare superficiale ale pielii. Leziunile pigmentare pot fi eliminate prin tratamentul intregii zone, sau prin tratamentul petelor individual. Fiecare procedura permite pacientilor o recuperare rapida cu obtinerea unei schimbari a  texturii, pielea devine fina, catifelata, elastica si mult mai sanatoasa.

Va asteptam la clinica de estetica Grosu Dermatology Timisoara pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact!

Cazuri clinice – eliminare pete pigmentare

resize_220_grosudermatology_1331_pigmentari1 resize_220_grosudermatology_1335_pigmentari2 resize_220_grosudermatology_1339_pigmentari3

 

SOLICITA OFERTA