NOU! VelaShape – tratament celulita

Celulita si kilogramele nedorite sunt doua dintre problemele inestetice cu care se confrunta multe persoane. Cum poti obtine silueta mult visata? Iti recomandam sa incerci un tratament non-invaziv de remodelare corporala, care te ajuta sa scapi rapid de depozitele de grasime.

Este vorba de VelaShape III, un tratament unic, usor de folosit, care trateaza rapid zonele corporale afectate de celulita si reduce in mod vizibil grasimile depuse in diferite zone ale corpului.

Ce este VelaShape III?

Experienta vasta a Syneron si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

In ce consta acest tratament?

velashape III

Acest tratament de remodelare corporala include lumina infrarosu (IR), care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime, radio frecventa Bi-polara (RF), care incalzeste tesutul pana la 15 mm adancime si vacuum, care asigura livrarea precisa a energiei.

Datorita modului de actiune, acest tratament permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen.

Aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc.

Astfel, sunt imbunatatite circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depunerea colagenului nou.

Rezultate clinice dovedite cu VelaShape III

Siguranta si eficienta echipamentului VelaShape a fost demonstrata in cadrul mai multor studii clinice, dar si cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.

  • cu echipamentul VelaShape III s-a obtinut o scadere de peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm reducere la coapse;
  • gradul de multumire al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%;
  • cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort in timpul sau dupa terapia VelaShape.

Va asteptam la clinica Grosu Dermatology pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati, solicitand o oferta!

 

SOLICITA OFERTA