Tratament cu Toxina pentru tratarea ridurilor

Toxina de tip A este utilizata in scop terapeutic pentru tratamentul unor afectiuni neurologice insotite de contractura musculara (torticolis) sau in scop cosmetic  pentru tratamentul ridurilor de expresie.

Grosu20

Cand este injectata in muschi, toxina are un efect local. Actioneaza prin blocarea impulsurilor de la nervi catre muschi, producand astfel paralizia musculaturii ceea ce determina o relaxare musculara si disparitia santurilor cutanate secundare contracturii musculare. Muschii faciali se relaxeaza, iar miscarile de expresie nu mai scot in evidenta ridurile.
Efectul este insa temporar, dupa un interval ce poate varia intre 4-6 luni, musculatura isi reia treptat activitatea revenind exact la stadiul initial. Datorita mecanismului unic de actiune, toxina isi creste eficienta doza dupa doza.

Este important sa retineti ca tratamentul se efectueaza in cabinete medicale si nu in cabinete cosmetice.

In cadrul clinicii Dermato-Cosmetica Grosu Dermatology,  beneficiati de personal medical cu studii superioare, doctori specialisti in chirurgie si dermatologie.

Metoda este practic lipsita de riscuri, cantitatea de toxina continuta in acest ser fiind extrem de mica. Alergia la acest tip de tratament este foarte rara. Rezultatele se instaleaza gradat, beneficiul maxim apare in 1-2 saptamani.

Solutia se va injecta cu un ac fin in zona dorita, in functie de rezultatele dorite si de aria pentru tratament se pot realiza 4-10 injectii. Deoarece acul este fin si se injecteaza foarte putin lichid, durerea este nesemnificativa, astfel ca nu este necesara anestezia locala si nici sedarea.

Medicii nostri va vor oferi informatii in ceea ce privesc ingrijirile din primele ore postinjectare. Foarte rar se intampla sa apara mici inrosiri ale pielii la locul injectarii, ce pot fi acoperite usor cu machiaj.

Medicii trebuie sa fie informati de orice medicatie pe care o urmati.toxina resize5 Puteti  beneficia de tratament pentru reducerea ridurilor numai daca medicul nostru decide ca sunteti in completa siguranta un candidat bun pentru injectare.

Exista si contraindicatii periodice, printre care va amintim tratamentul cu antibiotice, tratamentul cu medicamente antiinflamatoare corticosteroidiene, prezenta unor leziuni sau infectii in zona ce urmeaza a fi injectata, sarcina si perioada de alaptare.

Persoanelor cu alergii la una dintre componentele utilizate in prepararea toxinei sau maladii care determina scaderea generala a fortei musculare, cum ar fi Miastenia Gravis le este contraindicat sa apeleze la tratamentul cu toxina pentru estomparea ridurilor.

Acest tratament variaza foarte mult de la o persoana la alta (ca durata si suprafata tratata), de aceea, inainte de toate, este necesara o consultatie la cabinet, in care se stabilesc impreuna strategia si costurile interventiei.

Va asteptam la clinica de estetica Grosu Dermatology Timisoara pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact!

 

SOLICITA OFERTA