Tehnologie avansata pentru tratamente mai eficiente si rezultate mai rapide

Sciton realizeaza sisteme laser si sisteme ce au la baza lumina, pentru profesionistii din medicina care isi doresc aparatura superioara pentru a oferi rezultate superioare.

Clinica Grosu Dermatology este un Centru Medical Dermato-Estetic care va ofera tratamente cosmetice si tratamente laser folosind tehnologia avansata Sciton PROFILE, unic in Timisoara.

PROFILE este o platforma modulara,fiecare modul corespunde unui grup de tratamente.

Modulele Sciton PROFILE :

 • ClearScan™
 • ThermaScan™
 • Broadband Light (BBL™)
 • Contour este pentru MicroLaserPeel (“peelingul de week-end”) si suprafete mai profunde.

Abilitatea Sciton PROFILE de a executa atat proceduri de ablatie cat si de non-ablatie ne furnizeaza o oportunitate unica de a le oferi pacientilor cea mai larga gama de tratamente estetice, totul intr-un singur sistem.

Sciton4

PROFILE este unicul sistem laser dezvoltat al industriei ce stabileste noi standarde ale performantei pentru fiecare aplicatie alocata. Permite realizarea unei epilari rapide; o microexfoliere (micropeeling) precisa; ofera un sistem divers de tratament vascular cu laser; tratamente non-invazive configurate dupa alegerea dvs.

 • Interfata inteligenta pentru utilizator. Se selecteaza aplicatia dorita, inclusiv tipul de piele, culoarea parului, adancimea de lucru, tipul tratamentului si alti parametri, iar sistemul de control va sugera setarile laser optime.
 • Modulele aplicatiei. Configureaza sistemul pentru gama de aplicatii ce vor fi oferite de un singur sistem; optimizeaza investitia si se potriveste cu necesitatile din activitatea practica.
 • Tratament automat. Scanarea controlata de computer asigura cele mai rapide si mai precise tratamente, indiferent de persoana care realizeaza tratamentul.
 • Sistem avansat de emitere a razei laser. Bratul articulat care poate fi fixat in pozitia dorita, permite emiterea razei continuu, fara a fi distorsionata.
 • Platforma rigida. Calitatea industriala a componentelor asigura utilizarea pe termen lung.
 • Sistem de racire integrat. Este cel mai puternic sistem de racire disponibil ce realizeaza un control precis al temperaturii suprafetei epiteliale.
 • Pregatit pentru viitor. PROFILE este capabil sa accepte noi aplicatii si tehnologii precum BBL™, modulul bazat pe lumina pulsatila.

Cu PROFILE veti primi cea mai larga gama de tratamente cu laser disponibile intr-un singur sistem si cea mai economica si multilaterala solutie capabila sa va cunoasca necesitatile.

Sciton PROFILE este un sistem-platforma multilateral care poate fi configurat diferit pentru a fi cat mai aproape de asteptarile dvs in practica estetica. Se pot adapta pana la cinci module diferite, oferind posibilitatea de a adauga Contour™dual pulsed 2940 Er: YAG, BBL™broadband light, ClearScan™1064 Nd:YAG si ThermaScan™1319 Nd:YAG, facand posibila crearea a 42 de configurari unice.

Multumita configuratiei modulare, se pot alege aplicatiile necesare, iar noi vom configura sistemul, potrivit pentru tratamentul dvs. Abilitatea de a executa atat proceduri de ablatie cat si de non-ablatie ne furnizeaza o oportunitate unica de a va oferi cea mai larga gama de tratamente estetice, totul intr-un singur sistem.

Daca sunteti cadru medical sau pacient si doriti mai multe informatii cu privire la functionalitatea aparatului Sciton PROFILE va rugam sa ne contactati.