lipoame
Tratamentul lipoamelor cu laser lipolitic
12th September 2016
lifting-spranceana-transp
Lifting sprancene cu fire PDO
7th October 2016
Show all

Peelingul cu laser

peeling laser

Afla tot ce trebuie sa stii despre peelingul cu laser!

Ce este peelingul cu laser?

O procedura moderna, o tehnica relativ recenta aplicabila atat femeilor cat si barbatilor, cautata foarte mult pentru ca este o tehnica computerizata si foarte precisa. Datorita acestor avantaje, castiga teren in fata peelingului mecanic sau chimic. Acesta consta intr-o exfoliere epidermica uniforma.

Ce afectiuni trateaza?

Prin peelingul cu laser se pot corecta diverse tipuri de cicatrici datorate interventiilor chirurgicale, cicatrici postacnee, keratoze, leziuni pigmentare, se imbunatateste textura pielii, porii dilatati, petele maronii si mai ales ridurile fine (fiind cunoscuta ca cea mai buna metoda “antiaging”).

Cum functioneaza?

Lungimea de unda de 20 de microni se absoarbe selectiv in apa intracelulara determinand vaporizarea straturilor de celule superficiale. Simultan, in straturile mai profunde se acumuleaza caldura care stimuleaza sinteza de colagen. Straturile superioare de celule de la nivelul pielii sunt indepartate, astfel ca se elimina sau se estompeaza imperfectiunile precum riduri sau cicatrici.

Peeling-ul cu laser Sciton, disponibil in clinica Grosu Dermatology reprezinta o exfoliere partiala sau in totalitate a stratului epidermic (20-50 microni) si se poate efectua cu anestezie locala sau generala, in functie de cerere sau sensibilitate proprie. Profunzimea in stratul superior al pielii la care ajunge tratamentul cu laser depinde de problema tratata.

Care sunt rezultatele?

Veti simti pielea mult mai catifelata, mai sanatoasa, mai elastica, iar schimbarea va fi vizibila imediat atat in textura cat si in nuanta, comparativ cu microdermoabraziunea.

 

SOLICITA OFERTA

3 Comments

  1. Vitciu says:

    Rozaceea se tratează cu astfel de laser?

  2. Bianca says:

    Buna, ma nunesc Bianca si am cam toate ce pune mai sus: cicatrici postacnee, leziuni pigmentare, porii dilatati, petele maronii …. si as vrea sa mi tratez da definitiv. Multumesc

  3. Rusu Sonia says:

    Bună , acnea rozacee se trateaza la d-voastră la clinică. Mă chinui cu problema asta de vreo 2 ani . Nasul este tot timpul rosu , imflamat si se fac niste cosuri mici galbene . Imi puteti da un răspuns , vă rog frumos. Vă multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *