peeling laser
Peelingul cu laser
6th October 2016
sssss
Toamna este timpul potrivit sa cada….imperfectiunile pielii, prin micropeeling cu laser!
28th September 2017
Show all

Lifting sprancene cu fire PDO

lifting-spranceana-transp

Ce presupune un lifting de spranceana cu fire PDO?

Tratamentul presupune introducerea unor ace fine incarcate cu fire de polidioxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. Aceasta metoda bazata pe implantarea de multiple fire resorbabile, are efect de lifting prin crearea unei retele vectoriale, deoarece actioneaza ca suport pentru tesuturi. PDO-ul este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.

Dupa varsta de 20 de ani, trecerea anilor isi pune amprenta asupra organismului nostru, in mod special asupra fizionomiei noastre. Dupa aceasta varsta, tenul isi pierde
din elasticitate si fermitate datorita scaderii nivelului de colagen si a reducerii capacitatii pielii de a retine apa. Sprancenele pot cobori inestetic deasupra ochilor iar procedura de “reintinerire” o propunem indeosebi celor care au trecut de 35 de ani, atat femei cat si barbati.

Vestea buna este ca putem propune solutii pentru mult ravnita „tinerete fara batranete”. Ridicarea si arcuirea sprancenelor se realizeaza rapid prin aceasta procedura simpla si eficienta, cea cu fire resorbabile, de sustinere. Acesta este un lifting nechirurgical, fara spitalizare, doar cu anestezic local.

 

De ce as alege un lifting de sprancene?

Scopul interventiei explica o astfel de alegere. Intentia este sa readucem sprancenele cazute in pozitia lor din tinerete. Treimea laterala a sprancenelor nu este sprijinita de muschii frontali, de aceea sprancenele au tendinta de a se lasa in jos in zona respectiva. Acest efect ne face sa parem tristi, si de cele mai multe ori provoaca riduri in coltul exterior al ochiului.

Scopul acestei proceduri este nu de a va schimba fizionomia, ci acela de a va restaura trasaturile tineresti!

sprancene-ridicare

 

Avantajele tratamentului cu fire PDO:

  • efect terapeutic, crescand circulatia limfei si a sangelui
  • stimuleaza reintinerirea si creste elasticitatea pielii
  • procedura simpla si rapida
  • nivel ridicat al satisfactiei pacientilor
  • procedura non agresiva
  • stimuleaza actiunea fibroblastelor
  • conditii de sterilizare perfecte
  • introducerea firelor in tesutul adipos mobilizeaza depozitele de grasime prin stimularea sistemului limfatic

Tensiunea creata de firele resorbabile combinata cu retentia de fluide determinata de procedura ofera un efect de lifting vizibil din primul moment!

 

SOLICITA OFERTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *