lifting-spranceana-transp
Lifting sprancene cu fire PDO
7th October 2016
Show all

Toamna este timpul potrivit sa cada….imperfectiunile pielii, prin micropeeling cu laser!

sssss

Oricine isi doreste o piele catifelata, luminoasa si ingrijita indiferent de sezon. Aceasta poate fi obtinuta eficient, prin metoda micropeeling cu laser, iar toamna este perioada perfecta, recomandata de specialisti pentru aceasta girl-2633067_1280schimbare.

Ce este Micropeeling-ul prin Laser?

Aceasta consta in indepartarea controlata a stratului superficial al pielii, adica exfolierea epidermului la o adancime prestabilita. Tehnologia folosita are la baza laserul Er:Yag al platformei Sciton , care poate indeparta cu exactitate un anumit strat al epidermului, fiind monitorizat si controlat prin computer. Intreaga procedura se face sub anestezie locala sau generala, adaptat necesitatilor fiecarui pacient.

 

 

scitonDe ce sa alegi peeling-ul prin laser?

Principala diferenta intre un peeling obisnuit si aceasta metoda consta in precizia procesului si rezultatul uniform obtinut. Totul poate fi reglat in functie de problema tratata si rezultatele dorite, obtinand, astfel, un aspect intocmai conform asteptarilor. Un alt avantaj al acestei metode este disconfortul minim simtit si perioada scurta postprocedura. Inafara de obtinerea unui aspect atragator, micropeeling-ul cu laser poate realiza tratamentul multor afectiuni: cicatrici postacnee, ridurile fine si medii, leziunile pigmentare, keratoze.

De ce este bine sa faci micropeeling laser toamna?

Intrucat in urma acestei proceduri poate aparea roseata si senzatii asemenea celor de dupa arsuri solare, pielea nu trebuie expusa la soare. Din acest motiv, toamna este momentul cel mai potrivit pentru micropeeling, intrucat zilele sunt mai scurte si neinsorite, iar expunerea la lumina devine minima. Astfel, scapi de probleme eficient si te bucuri de o recuperare rapida.

Capture  dddd   fvdd

La Grosu Dermatology, te ajutam sa obtii rezultatele dorite, prin metodele si tehnologiile de ultima generatie. Profita de perioada cea mai potrivita, fa o programare online!

De ce sa alegi serviciile de micro peeling cu laser de la Grosu Dermatology:

  • suntem prima clinica dermatologica din tara care face micro peeling laser cu echipamentul Sciton (cea mai performanta tehnologie pentru micro peeling)
  • avem experienta de peste 10 ani in domeniu
  • garantam servicii de calitate
  • oferim scheme de tratament si recuperare personalizate pentru fiecare client in parte.

 

SOLICITA OFERTA

2 Comments

  1. Danila dorina says:

    Bunaziua…cat costa un micropiling cu laser?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *